ETUSIVU

TILASTOT
LIPUN HANKINTA

TAPAHTUMAKALENTERI 2021

Varsinais-Suomen kirkkomusiikkipiiri ry järjestää gregoriaanisen laulun koulutuspäivän Naantalissa lauantaina 9.10.2021.

Koulutuksessa tutustutaan gregoriaanisen laulun laulutyyppeihin, kuten antifoni, psalmivuorolaulu ja pienet responsoriot. Kouluttajana toimii musiikin tohtori Hilkka-Liisa Vuori, joka on erikoistunut keskiaikaiseen kirkkolauluun pedagogina, Vox Silentiin laulajana ja tutkijana.

Koulutuspäivän päätteeksi klo 16 alkaen toteutetaan Naantalin kirkossa Pyhän Birgitan päivän messu yhdessä Turun katolisen seurakunnan kanssa.

Koulutus on suunnattu kaikille Varsinais-Suomen kirkkomusiikkipiirin jäsenyhdistyksille ja jäsenseurakuntien lauluryhmille. Siihen voi osallistua niin yhdessä kuoron kanssa kuin yksittäisinä laulajina. llmoittautuneille järjestetään lisäksi ennakkokoulutus verkon kautta.

Osallistumismaksu 10 € / henkilö, sis kahvin (ruokailu omakustanteisesti).
Alustava ilmoittautuminen 31.5. mennessä hanna.pishro@evl.fi
(Tarkemmat ilmoittautumistiedot kerätään elo-syyskuussa.)

Hanna Pishro
kanttori - tiedottaja
Vehmaan seurakunta

KIRKKOMUSIIKIN PÄIVÄ 27.8.2021