ETUSIVU
PALVELUT

TOIMIHENKILÖT
KUOROT

TAPAHTUMAKALENTERI
KIRKKOMUSIIKKIJUHLAT
VUOSIEN VARRELTA
KUVIA
YHTEYSTIEDOT
JÄSENKIRJEET
PÖYTÄKIRJAT
TOIMINTASUUNNITELMAT
TOIMINTAKERTOMUKSET
TILASTOT
LIPUN HANKINTA


TAPAHTUMAKALENTERI 2021

Varsinais-Suomen kirkkomusiikkipiiri ry järjestää gregoriaanisen laulun koulutuspäivän Naantalissa lauantaina 9.10.2021.

Koulutuksessa tutustutaan gregoriaanisen laulun laulutyyppeihin, kuten antifoni, psalmivuorolaulu ja pienet responsoriot. Kouluttajana toimii musiikin tohtori Hilkka-Liisa Vuori, joka on erikoistunut keskiaikaiseen kirkkolauluun pedagogina, Vox Silentiin laulajana ja tutkijana.

Koulutuspäivän päätteeksi klo 16 alkaen toteutetaan Naantalin kirkossa Pyhän Birgitan päivän messu yhdessä Turun katolisen seurakunnan kanssa.

Koulutus on suunnattu kaikille Varsinais-Suomen kirkkomusiikkipiirin jäsenyhdistyksille ja jäsenseurakuntien lauluryhmille. Siihen voi osallistua niin yhdessä kuoron kanssa kuin yksittäisinä laulajina. llmoittautuneille järjestetään lisäksi ennakkokoulutus verkon kautta.

Osallistumismaksu 10 € / henkilö, sis kahvin (ruokailu omakustanteisesti).
Alustava ilmoittautuminen 31.5. mennessä hanna.pishro@evl.fi
(Tarkemmat ilmoittautumistiedot kerätään elo-syyskuussa.)

 Hanna Pishro
kanttori - tiedottaja
Vehmaan seurakunta
p. 040 840 8268

KIRKKOMUSIIKIN PÄIVÄ 27.8.2021

Valtakunnallista kirkkomusiikin päivää vietetään perjantaina 27.8.2021. Kuorojen toimintakauden alussa vietettävä kirkkomusiikin päivä on omiaan toimimaan esim. seurakunnan musiikkiryhmien aloitustempauksena. Omassa piirissämme mm. Liedon kirkkokuoro on suunnitellut toteuttavansa päivään liittyen virsimerkkitempauksen. Hyviä ideoita varmasti on muitakin. Tiedotattehan mahdollisista kirkkomusiikin päivän yhteydessä järjestetyistä tapahtumistanne – samoin kuin muusta musiikkitoiminnastanne – myös piiriä, jotta voimme nostaa niitä esille piirin tiedotuksessa mm. Facebook-sivulla